.

.

Optische professionele verlichte antivries/batterij refractometer-ZGRA-403ATC

Optische professionele verlichte antivries/batterij refractometer-ZGRA-403ATC

€ 26.58

Bedrag
In voorraad

  -31.99/piece zgra- 403 atc antivries/batterij- refractometer  specificatieethyleenglycol : -50' c- 0' c
propyleenglycol : -50' c- 0' c
batterijvloeistoffen : 1.15-1.30sg
schoonmaakmiddelen : -40' c- 0' c
resolutie factor : 5' c, 5' c, 5' c, 0.01sg,
( ATC) temperatuurcompensatie scala : 10' c- 30' c( 50' f tot 86' f)  functiehet model zgra- 403 atc heeft vier schalen voor glycol analyse/testen, batterij vloeistoffen en windscherm reinigingsvloeistof testen :
de glycol analyse/testen schaal biedt een handige, snelle en nauwkeurige manier voor het testen van/het analyseren van de glycol concentratie van motorkoelmiddelen en andere anti- bevriezen oplossingen.
de batterij soortelijk gewicht schaal biedt een handige, snelle en nauwkeurige manier voor het testen van de batery vloeibare soortelijk gewicht.het vriespunt schaal biedt een handige, snelle en nauwkeurige manier voor het testen van de vriespunt van de voorruit schoonmaakmiddelen. de rha-403atc heeft automatische temperatuurcompensatie systeem.  accessoires inbegrepen : pipet + 10 stuks pipetten meer gratis* Operaties handleiding* mini- schroevendraaier* zachte beschermende draagtas  garantie : biedt 2 jaar garantieterug beleid Als u defecte item( s), vriendelijk ons te verwittigen binnen de 7 dagen.Zullen we u begeleiden in terug te keren het item( s) voor vervanging.Defecte item( s) moet worden geretourneerd met volledig verpakt materiaal zonder te worden gebruikt.Terug te keren gebrekkig punt( s) zal op rekening van de koper. Eenmaal ontvangst van uw geretourneerde eenheid,Zullen we onderzoeken de eenheid binnen 7 dagen. Wij sturen u een gloednieuwe kosten- gratis vervangend apparaat.  aangepaste belastingen Een klein pakket zou minder waarschijnlijk opgelegd door de douane belastingen of heffingen. Invoerrechten,Andere belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in het item prijs van het verschepen kosten. Het is koper verantwoordelijkheid wanneer incured.Neem dan contact op met uw land douanekantoor om te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan het bieden/kopen.  feedback beleid Zullen we een positieve feedback na de betaling heeft beenreceived.Uw feedback is zeer belangrijk tous. Als u tevreden bent met onze punten.Don niet vergeten om ons 5 sterren feedback.   

Meer gegevens

Min. Div.:
Propylene Glycol
Brix Min. Div.:
Cleaning Fluids
Brix-bereik:
Ethylene Glycol
grootte:
200mm
Gebruik:
Concentratie
Meetaccuratesse:
Battery Fluids
Meetbereik:
Ethylene Glycol
gewicht:
170g
Modelnummer:
ZGRA-403ATC
products name:
Antifreeze / Battery Refractometer - ZGRA-403ATC
products size:
200mm
products weight:
170g
products colors:
Black Grip
products series:
Lighted Refractometer

Meer producten in de categorie