.

.

Nieuwe Bridal Kristal Strass Kroon Haar Claws Verzilverd Mode Hairwear Vrouwen Tiara Haar Kam Hoofdband Groothandel

Nieuwe Bridal Kristal Strass Kroon Haar Claws Verzilverd Mode Hairwear Vrouwen Tiara Haar Kam Hoofdband Groothandel

€ 4.00 € 7.65

Bedrag
In voorraad

beste vrienden, deze ketting is een halffabrikaten, exclusief de gesp, als u voeg de gesp. gelieve ons! dank u!  PRODUCTEN : mijn winkelhebben verkocht producten zijn in principe mode fotografie! (de foto 's werden genomen onder de lichten, misschien een beetje anders de Producten vanwege te de lichten en monitor).
als u problemen met de producten, gelieve ons, zal ikantwoordallevraagvooronszelf. thankyou voor uw aandacht!verzending :
beste Vrienden, ik belofte : alle items worden sturen in 3 dagen wanneer u kopen,China post pakket voor gratis, en als u andere uitdrukkelijke, vertel ons in tijd. maar u misschien betalen deandere Transport Kosten, thankyou!Transit tijd is 15-30days, en als je niet kan krijgen items in deze tijd, gelieve ons in tijd.Terugkeerbeleid :
u kunt verzoek een terugbetaling of uitwisseling, als we
1-Wrong item verzonden;
2-The item heeft kwaliteitsproblemen;
 3-The item is beschadigd in transit enzovoort;
 
-zullen We niet schip kosten.We hebben onderzocht de kwaliteit van elk product. maar het niet uit dat een slecht pakket in transportmiddelen.
rendementen worden toegestaan, en het moet gestart door de koper binnen 15 dagen levering datum.een volledige terugbetaling zal worden gegeven als items worden teruggestuurd in hun originele staat.als terugkerende de afkeer items in goede staat, de koper moet de extra gemaakte verzendkosten .Klanttevredenheid : beste vrienden, niet verlegen om contacteren met mijn slechte Engels, ik zal mijn best diensten voor u!en wensen u een goede tijd elke dag. 

Meer gegevens

Fijn of mode:
Mode
Aritkeltype:
Haardracht
Merknaam:
YOUCAIHUA
Type:
Haarkammen
Stijl:
Trendy
Materiaal:
Zinc Alloy
Metalen:
Zinc Alloy
Shapepattern:
Plant
Modelnummer:
H-106
The bride comb:
Hairpin jewelry
Wedding gifts:
Wedding ceremony
Hair insert size:
90*55
Trendy comb:
Woman silver plating

Meer producten in de categorie