.

.

18mm 20mm Volledige Keramische Horlogeband voor Seiko Band Polsband Link Armband + Verbeterde Tool + Pin zwart Wit

18mm 20mm Volledige Keramische Horlogeband voor Seiko Band Polsband Link Armband + Verbeterde Tool + Pin zwart Wit

€ 17.00 € 17.44

Bedrag
In voorraad

18mm 20mm Volledige Keramische Horloge Band met Vlinder Gespvoor Seiko met Juiste Horloge Gezicht (Premier/Sportula/Lukia/Mechanische/Solar/Seiko 5/chronograaf/Superieure/Presage/Kinetische/Gents/Dames/heren, etc.) 2 Kleuren : Zwart, wit ZWART WIT kenmerken : -breedte : 18mm 20mm -lengte (Gesp Gesloten) : 165mm -Exquiste volledige keramische ontwerp -verstelbare grootte voor individuele pols, met alle koppelingen verwijderbare, fit voor zowel mannen en vrouwen -met vlinder gesp, nooit vallen en verbergen de gesp onder -met opgewaardeerd link removal tool, zonder inspanning verwijderen links compatibel met : -voor Seiko met Juiste Horloge Gezicht (Premier/Sportula/Lukia/Mechanische/Solar/Seiko 5/chronograaf/Superieure/Presage/Kinetische/Gents/Dames/heren, etc.)
Hoe de Horloge Tool : 1. VERWIJDEREN DE LINK : Gelieve schroef linksom totdat de ruimte is genoeg voor leggen de band, richt op de " PIT " op de link druk de band stevig en schroef rechtsom, dan de pin zal worden verhuisd.2. OP DE LINK : u zet de pin in de link gat aan een einde (geest de richting), en " DRUK " de pin op een hard oppervlak als bureau of vloer, dan zal worden vaste. als er nog worden een beetje deel links, gebruik de hoek van de link remover om zelfs het OF schroef de pin in rechtsom.
opmerkingen : -er een spare driver achter in de link removal tool. als een is gebroken, gewoon het trekken door gebruik gereedschap als een tang, en insert de nieuwe een in. pakket omvat : 1 x Horloge Band 1 x Opgewaardeerd Link Removal Tool 4 x Lente Bar

Meer gegevens

Band Breedte:
18mm, 20mm
Aritkeltype:
Horlogebandjes
Bandmateriaal:
Keramisch
Sluithaken:
Butterfly Buckle Push Button
Merknaam:
TRUMiRR
Conditie:
Nieuw zonder labels
Modelnummer:
for Seiko

Meer producten in de categorie